Geen categorie

Uhlsport teamwear kopen

uhlsport-teamwear-kopen

Uhlsport teamwear kopen

Wil je Uhlsport teamwear kopen voor het gehele team of zelfs club? Dan ben je bij TeamWearTalent.nl aan het juiste adres. Lees in deze blog alles over het bestellen van teamkleding, het merk Uhlsport, de beschikbare lijnen, het bedrukken van teamwear kleding en de levertijden.

Teamkleding

uhlsport-teamwear-kopen

Uhlsport teamwear kopen

Kleding voor het gehele team bestellen kan dus bij TeamWearTalent. Maar wat verstaan we nu eigenlijk onder teamwear? Stel je wil nieuwe Uhlsport teamwear kopen voor het voetbalteam. Naast een shirtje, broekje en kousen is het bij ons ook mogelijk om trainingspakken, onderkleding en zelfs sporttassen aan te schaffen. Alle benoemde artikelen zijn gemaakt van uitstekende kwaliteit. De teamkleding kunnen we overigens ook bedrukken. Hierover later in deze blog meer.

Over Uhlsport

Uhlsport is een Duits merk en is opgericht met de bedoeling om een oplossing te bieden in alle mogelijke scenario’s op het veld voor alle keepers. Hierdoor kunnen doelmannen die onder de lat staan met kleding en keepershandschoenen van het label het beste uit zichzelf halen en dus optimaal presteren. Uhlsport staat nog altijd achter deze visie en blijft de handschoenen constant verbeteren. Na de voetbalhandschoenen heeft het merk er ook teamkleding aan toegevoegd. Er wordt zelfs door diverse clubs uit de Duitse Bundesliga gespeeld in kleding van het Duitse label en ook veel bekende keepers zoals Hugo Lloris, Anthony Lopes, Robert Zwinkels en Lars Unnerstall staan onder de lat met de nieuwste en beste Uhlsport-gloves. Uhlsport teamwear kopen doe je bij TeamWearTalent.nl! Keepershandschoenen en keeperskleding kun je het beste bestellen bij KeepersTalent.nl

Lijnen

We verkopen verschillende lijnen van Uhlsport. Zo hebben we de Essential lijn. Dit zijn vooral basic outfits met basiskleuren, zonder specifieke accenten. Voor de Essential Pro lijn is dit een ander verhaal. Essential Pro kleding is iets duurder dan de Essential teamkleding van Uhlsport, maar beschikt dan ook over een betere kwaliteit. Er zijn echter minder verschillende kleuren beschikbaar in de Pro-lijn. Uhlsport Score kleding hebben een eigen stijl. We zien namelijk een schitterende gradient print schitteren aan de zijkanten. Tevens komt het logo van het Duitse merk terug bij de mouwen. De Goal-kleding heeft dezelfde accenten als de Score-lijn, alleen zijn deze aanwezig op de voorkant van de shirts bij de schouders. De zijkanten worden versierd door strepen. Bij de Uhlsport Liga 2.0 kleding zijn flitsende schuine strepen bij de schouders verwerkt en tot slot kun je ook kleding uit de Stream-lijn kopen. Hier zien we een dunne lijn in een andere kleur op de schouders en bovenarmen. Daarboven aan de rechterkant prijkt het embleem van het Duitse sportlabel.

Bedrukking van Uhlsport teamwear

uhlsport-teamwear-kopen

Uhlsport teamweer kopen

Naast Uhlsport teamwear kopen kun je bij TeamWearTalent deze kleding voor het gehele team of club ook laten bedrukken. Zo is het mogelijk om de logo’s van de club erop te laten zetten, evenals de bedrukking van sponsoren. Daarnaast kunnen we ook initialen, namen en rugnummers op alle Uhlsport teamwear verwerken in verschillende kleuren. Een voordeel aan TeamWearTalent is dat je al kunt bedrukken vanaf 1 stuk. Een groot logo van A4 formaat kost 6 euro, een klein logo van borst/mouw formaat bedraagt 3,75 euro. Je kunt er ook voor kiezen om de rug te voorzien van een naam en nummer. Daarvoor betaal je 7,50 euro. Losse rugnummers en namen kosten 5 euro, terwijl de prijs voor initialen 2,50 euro bedraagt.

Levertijden

Uhlsport teamwear kopen bij TeamWearTalent kan natuurlijk ook gewoon zonder bedrukking. In dat geval is de levertijd 3 tot 5 werkdagen. Als je de kleding graag wil voorzien van bedrukking, is de levertijd 7 tot 10 werkdagen. Het is overigens ook mogelijk om zelf kleding aan te leveren, zodat wij deze kunnen bedrukken. Ook dan is de levertijd 3 tot 5 werkdagen. Het kan voorkomen dat de teamwear kleding later wordt bezorgd dan verwacht. In dat geval zullen we je tijdig op de hoogte brengen.

Uhlsport trainingspak kopen

Wil je trainingspakken van Uhlsport teamwear kopen? Dan zit je goed bij TeamWearTalent. Zoals je eerder in deze blog al hebt kunnen lezen spelen diverse clubs uit de Duitse Bundesliga in teamwear van Uhlsport. De spelers van deze clubs trainen dus ook in Uhlsport trainingspakken. Onze trainingspakken van het inmiddels welbekende label zijn verkrijgbaar in vrijwel alle basiskleuren. Je kunt kiezen uit pakken met een lange rits, maar ook pakken die bestaan uit drill tops (korte rits) of zelfs sweatpakken (zonder rits). Bijna alle tops worden gecompleteerd door een zwarte trainingsbroek die matcht met de top. Uhlsport staat voor kwaliteit en dat is merkbaar wanneer je het trainingspak draagt.

Categorieën

Bij TeamWearTalent kun je dus voornamelijk Uhlsport teamwear kopen, maar we verkopen nog meer. In het menu op onze website zie je verschillende categorieën, bijvoorbeeld het kopje ‘lijn’. Hier zie je alle lijnen van Uhlsport. Ook een kopje met ‘kleding’ is er te vinden. Hier vindt je jacks, korte broeken, lange broeken, polo’s, regenjassen, shirts, truien, jassen en sokken. Ook voor complete tenue’s kun je bij ons terecht, evenals kleding speciaal voor keepers en teamwear accessoires.

Vragen en/of opmerkingen

Heb je vragen over Uhlsport teamwear kopen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Stuur een mailtje met jouw vraag naar info@teamweartalent.nl of bel gerust naar +31 6 54281631. Natuurlijk kun je ook gewoon het contactformulier op onze website invullen. Als je in (de buurt van) Breda bent kun je er ook voor kiezen om onze showroom in Breda te bezoeken. Deze is gelegen aan de Hazepad 10 Unit 8. Je kunt het beste telefonisch contact met ons opnemen alvorens je onze showroom bezoekt.

Bestel HIER Uhlsport teamwear

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *