Sportkleding

Sportkleding online bestellen

sportkleding-online-bestellen

Sportkleding online bestellen

Sport kleding online bestellen doe je bij TeamWearTalent.nl. Bij ons heeft u de mogelijkheid om kleding te kopen voor het gehele team of misschien wel club! Lees in deze nieuwe blog alles over sportkleding voor het hele team, de sporten die perfect bij ons aansluiten en alles over TeamWearTalent.nl.

Sportkleding voor het hele team

Als je op zoek bent naar sportkleding voor het hele team bent u bij ons an het juiste adres. We verkopen kleding zoals shirts, broeken, kousen, trainingspakken, trainingsshirts, trainingsbroeken, windjacks, regenjacks en zelfs sporttassen van Uhlsport. Tevens heeft u de mogelijkheid om deze te laten bedrukken met het logo van de club, rugnummers en spelersnamen. Sportkleding online bestellen kan bij ons eventueel ook met teksten en emblemen van sponsoren.

Sporten

Sportkleding online bestellen is dus mogelijk bij TeamWearTalent.nl. Zoals gezegd richten we ons op teams en de gehele club. Als u op zoek bent naar teamkleding voor bijvoorbeeld voetbal, basketbal, hockey, handbal, volleybal, korfbal, zaalvoetbal, ijshockey, zaalhockey, tennis of misschien wel trainingspakken om te dragen voor of na het schaatsen, moet u bij TeamWearTalent zijn. Mocht u op zoek zijn naar kleding voor specifieke sporten kunt u altijd contact met ons opnemen. In de meeste gevallen kunnen we u helpen.

Uhlsport

Onze teamwear zijn allemaal van het merk Uhlsport. Kleding dit Duitse merk is inmiddels zeer populair onder grote keepers zoals bijvoorbeeld Hugo Lloris van Tottenham Hotspur, Anthony Lopes van Olympique Lyon. Ook in de Eredivisie staan Lars Unnerstall van VVV-Venlo en Robert Zwinkels van ADO Den Haag onder de lat met de nieuwste keepershandschoenen van het label. Tevens wordt er in de Duitse Bundesliga getraind en gespeeld in Uhlsport teamkleding. Dat bewijst dat het kleding betreft van uitstekende kwaliteit. Uhlsport sportkleding online bestellen doe je dus bij TeamWearTalent.

Social media

Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen en de nieuwste artikelen? Volg ons dan op de sociale media! We zijn te vinden op Instagram en Facebook. Vanwege het algoritme systeem van zowel Instagram als Facebook raden we je aan om zo nu en dan onze berichten te liken. Hierdoor zullen we altijd zichtbaar zijn in je timeline. Wanneer je dit niet doet, bestaat de kans dat de berichten van TeamWearTalent niet te zien zijn. Tevens kun je met de linkjes onder de foto op Facebook direct sportkleding online bestellen!

Sportkleding bedrukken

Oké, u kunt dus sportkleding online bestellen bij ons. Maar TeamWearTalent biedt meer. Zoals u eerder in deze blog al hebt kunnen lezen kun je deze ook laten bedrukken. Een groot voordeel is dat wij geen instelkosten hanteren. Tevens bedrukken we al vanaf 1 stuk. Levert u liever uw eigen kleding bij ons aan? Geen probleem! Een groot logo in A4 formaat bedraagt 6 euro. Voor een klein embleempje op de borst of mouw betaalt u 3,75 euro en voor een losse naam of nummer 5 euro. Wanneer u deze twee combineert zijn de kosten slechts 7,50 euro. Voor initialen op de sport kleding betaalt u 2,50 euro.

Retourneren

Nadat u sportkleding online hebt besteld en je deze om welke reden dan ook terug wilt sturen, vragen we u allereerst om een retourformulier aan te vragen. Dit kunt u doen door even een mailtje te sturen naar info@teamweartalent.nl. Binnen 24 uur ontvangt u dan het formulier. Daarna kunt u het retourformulier op de doos plakken en afgeven bij een postkantoor of PostNL punt. U betaalt daardoor geen verzendkosten. Vervolgens controleren wij de/het artikelen/artikel. Het product dient ongedragen te zijn alvorens wij het geld terugstorten. Hou er tot slot ook rekening mee dan bedrukte artikelen niet kunnen worden geretourneerd.

Sport kleding online bestellen doe je HIER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *