Geen categorie

Trainingspakken voor het hele team

trainingspakken-voor-het-hele-team

Trainingspakken voor het hele team

Trainingspakken voor het hele team kopen doe je bij TeamWearTalent.nl. Als u op zoek bent naar teamkleding voor het gehele team om in te trainen, bent u bij ons aan het juiste adres. Lees in deze blog alles over trainingspakken voor het hele team, bedrukkingen en eventuele specifieke wensen die u heeft.

Team trainingspakken kopen

TeamWearTalent staat voor kwaliteit. We verkopen dan ook trainingspakken voor het hele team van Uhlsport. Dit Duitse merk is zeer betrouwbaar en het is dan ook niet zo gek dat clubs uit de Duitse Bundesliga ook trainen in de nieuwste trainingspakken van Uhlsport. Onze pakken zijn verkrijgbaar in vrijwel alle gewenste basis kleuren. Ook heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit sweatpakken (zonder rits), trainingspakken met lange rits en pakken met een korte rits (drill top). De top wordt gecompleteerd door een heerlijke trainingsbroek van uitstekende kwaliteit. Deze broek van Uhlsport is in de meeste gevallen zwart gekleurd.

Bedrukking

Trainingspakken voor het hele team kunnen bij TeamWearTalent.nl ook worden bedrukt. Zo kunnen we het logo van de club op de borst bedrukken. Ook is het mogelijk om namen en rugnummers op de pakken te verwerken. Op de borst, mouwen of achterkant is tot slot ook plaats voor emblemen of teksten van sponsoren. Dit geldt eveneens voor bijvoorbeeld trainingsbroeken. We kunnen bijvoorbeeld een nummer op de broek bedrukken.

Specifieke wensen

Als u vragen hebt over trainingspakken voor het hele team kunt u contact met ons opnemen door te mailen naar info@teamweartalent.nl. Natuurlijk zijn we ook telefonisch bereikbaar. Klik hiervoor op het kopje ‘CONTACT’ op onze website. Hier staan onze telefonische gegevens, evenals adresgegevens. Als u specifieke wensen heeft, bijvoorbeeld over bedrukkingen of kleuren van trainingspakken die niet op de site staan maar wel gewenst zijn kunt u ons ook mailen of bellen.

Uhlsport

Alle trainingspakken voor het hele team op onze website zijn van Uhlsport. Dit Duitse merk werd oorspronkelijk opgericht als keepersmerk. De bedoeling was om doelmannen op alle niveau’s over de gehele wereld het beste uit zichzelf te laten, waardoor ze optimaal kunnen presteren. Aanvankelijk ontwierp en produceerde Uhlsport keepershandschoenen. Later werd hier kleding voor keepers toegevoegd en inmiddels beschikt het label ook over teamwear. Leuk feitje: in de Bundesliga wordt gespeeld in teamkleding van Uhlsport en in de hoogste voetbalcompetitie van Frankrijk, de Ligue 1, worden wedstrijden gespeeld met ballen van het sportmerk. Ook veel keepers staan onder de lat met keepershandschoenen van Uhlsport. Hugo Lloris van Tottenham Hotspur is het boegbeeld van het label.

Staffel

Bij alle producten op onze website is een staffel te zien. Dit is een groot voordeel als het gaat om trainingspakken voor het hele team kopen. Hoe meer je van een bepaald artikel koopt, hoe goedkoper het wordt. Ideaal, aangezien je teamwear over het algemeen in grote partijen koopt. Bij bijvoorbeeld een trainingsbroek tot 3 stuks krijg je bijvoorbeeld 20% korting. 4 tot 6 broeken betekent -25% korting en bij aanschaf van 7 tot 9 trainingsbroeken ontvang je 30% korting. Tot slot krijg je 35% korting wanneer je meer dan 10 trainingsbroeken koopt bij TeamWearTalent.

Bezoek onze showroom

Het is mogelijk om alle teamwear van TeamWearTalent te bekijken in onze showroom in Breda. Hier kun je eventueel gelijk al trainingspakken voor het hele team kopen. Het adres van deze showroom is Hazepad 10 Unit 8, 4825AV, gelegen in het noorden van Breda. Voor een afspraak kun je het best even bellen naar +31 6 54281631. Je kunt ook tevens een mailtje sturen door te mailen naar info@teamweartalent.nl. Onder het kopje ‘contact’ onderaan onze website kun je ons tot slot ook contacteren door middel van het contactformulier.

Trainingspakken voor het hele team kopen doe je HIER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *