Geen categorie

Sportkleding goedkoop bedrukken

sportkleding-goedkoop-bedrukken

Sportkleding goedkoop bedrukken

Sportkleding goedkoop bedrukken doe je bij TeamWearTalent.nl. Als je op zoek bent naar kleding voor het hele team is het ook mogelijk om deze te laten bedrukken bij ons. Lees in deze blog alles over de bedrukking van sportkleding.

Bedrukking van teamwear

Als je zelf al teamkleding hebt kun je ervoor kiezen om deze bij ons te laten bedrukken. Ook is het mogelijk om bij TeamWearTalent.nl trainingspakken van Uhlsport te kopen en deze te laten bedrukken. Hierover later in deze blog meer. In principe kunnen we bedrukken in de kleuren zwart en wit. Mocht je specifieke wensen hebben kun je altijd contact met ons opnemen door even te bellen of te mailen. We bedrukken logo’s van de club, maar ook namen- en rugnummers op de achterkant van het shirt. Sommige clubs kiezen ervoor om namen van de spelers onder het clublogo te verwerken, wat uiteraard ook mogelijk is bij TeamWearTalent.nl. Sportkleding goedkoop bedrukken kan tot slot ook met emblemen en teksten van sponsoren.

Kleding

Naast sportkleding goedkoop bedrukken verkoopt TeamWearTalent.nl ook teamwear kleding, zoals de naam van onze site aangeeft. Denk aan shirts, broekjes, kousen, trainingsshirts, trainingsbroekjes, sporttassen, trainingspakken, sweaters, thermokleding en zelfs keepershandschoenen. Deze zijn allemaal verkrijgbaar is vrijwel alle basiskleuren en je hebt tevens de mogelijkheid om te kiezen uit een secundaire kleur (accenten) op de kleding.

Ben je op zoek naar promo kleding of kleding met niets erop, neem dan een kijkje op KledingBedrukkenBreda.nl 

Uhlsport kleding kopen bij TeamWearTalent.nl

Wij hebben wedstrijdoutfits, trainingspakken en meer kleding van Uhlsport. Dit Duitse merk is in eerste instantie opgericht om keepers het beste uit zichzelf te laten halen. Later heeft het label hier ook teamkleding, ballen en sporttassen aan toegevoegd. Inmiddels het Uhlsport zo populair dat er ook in Duitsland in de Bundesliga wordt gespeeld in wedstrijdtenue’s en getraind in trainingspakken van het merk. Deze Uhlsport sportkleding goedkoop bedrukken is zoals gezegd ook een optie bij ons.

Kleuren

Sportkleding goedkoop bedrukken kan bij TeamWearTalent in verschillende kleuren. Zoals je hebt kunnen lezen verkopen we onder meer shirts, broekjes, trainingsshirts, sporttassen, trainingspakken en sweaters. Deze bestaan voornamelijk uit een basic kleur en bevatten accenten in een andere kleur. In sommige gevallen zijn dit meer detailkleuren. Deze accentkleuren zijn ideaal voor een eventuele bedrukking op bijvoorbeeld de achterkant van een voetbalshirt of een sporttas. Natuurlijk kun je ook gewoon kiezen voor witte of zwarte bedrukking of zelfs verschillende kleuren bedrukkingen. Neem hiervoor contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Heb je vragen en/of opmerkingen over sportkleding goedkoop bedrukken bij TeamWearTalent? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! We zijn allereerst telefonisch bereikbaar. Het telefoonnummer is +31 6 54281631. Heb je liever contact via WhatsApp? Stuur ons dan gerust een appje. We reageren normaal gesproken binnen 2 uur. Verder zie je onderaan onze website een contactpagina staan onder het kopje ‘info’. Hier kun je een contactformulier invullen. Je kan natuurlijk ook gewoon een losse mail sturen naar info@teamweartalent.nl. We streven ernaar om jouw mail binnen 24 uur te beantwoorden. Tot slot is het mogelijk om onze showroom te bezoeken. Daar vertellen we je later in deze blog graag meer over.

Kopana

TeamWearTalent is onderdeel van Kopana. Naast TeamWearTalent hebben we ook het platform KeepersTalent, welke geheel in het teken van doelmannen staat. U kunt hier terecht voor nieuwe keeperskleding en accessoires. Tevens verkopen we keepershandschoenen van alle grote merken, zoals bijvoorbeeld Elite Sport, HO Soccer, Reusch, adidas, Aviata, Uhlsport, Stanno, Sells en The One Glove. Ook glitterss.nl behoort tot Kopana. Hier kunt u kinderkleding met glitters kopen. Het is hier eveneens mogelijk om de kleding voor jongens, meisjes en baby’s door ons te laten bedrukken. Tot slot valt ook Drukwerk93 onder Kopana. Hier kunt u terecht voor alles wat met bedrukken te maken heeft. Precies zoals sportkleding goedkoop bedrukken bij TeamWearTalent dus.

Bezoek onze showroom in Breda

Zoals je eerder al hebt kunnen lezen kun je ervoor kiezen om onze showroom in Breda te bezoeken. Hier kan je met eigen ogen de goedkoop bedrukte sportkleding bekijken. We leggen je onder het genot van een kopje koffie of thee daarnaast graag uit hoe we te werk gaan en zijn dan ook erg transparant. Bij TeamWearTalent zul je niet te maken krijgen met addertjes onder het gras. Bel ons of stuur vooraf even een mailtje als je de showroom wil bezoeken. Het adres is Hazepad 10 Unit 7, 4825 AV Breda.

Kortingen

Sportkleding goedkoop bedrukken kan bij TeamWearTalent nóg goedkoper als je meer koopt. Meer halen is dus minder betalen. Als je tussen de 1 en 3 artikelen bestelt, geven we je maar liefst 20% korting. Voor 4 tot 6 artikelen geldt een korting van 25% en bij 7 tot 9 stuks is de korting 30%. Koop je meer dan 10 artikelen? Dan ontvang je maar liefst 35% korting! Ben je van plan om nog meer sportkleding te kopen? Neem dan contact met ons op. We zullen de korting dan ophogen.

Sport accessoires kopen

TeamWearTalent heeft nog meer te bieden dan alleen sportkleding goedkoop bedrukken en bestellen. Bij ons kun je ook terecht als je op zoek bent naar voetballen van Uhlsport. In de Franse Ligue 1 wordt zelfs gevoetbald met deze ballen. We bieden maar liefst 20 verschillende Uhlsport voetballen aan. Deze kun je eventueel aanschaffen samen met ballentassen van hetzelfde merk. Ook sporttassen zijn verkrijgbaar bij TeamWearTalent, evenals rugzakken en zelfs trolley’s. Als je een keeper bent en op zoek bent naar een opbergtas voor je keepershandschoenen, ben je bij ons eveneens aan het juiste adres.

Sportkleding goedkoop bedrukken doe je HIER

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *