Bedrukken

Sportkleding bedrukken in Breda

sportkleding-bedrukken-in-breda

Sportkleding bedrukken in Breda

Wilt u sportkleding bedrukken in Breda? Dan moet u ongetwijfeld bij TeamWearTalent zijn! Bij ons is het mogelijk om kleding voor het hele team of de vereniging/school te kopen en te laten bedrukken. Natuurlijk kunt u ook enkel de bedrukkingen aan ons over laten als u al de beschikking hebt over teamwear kleding.

Bedrukken bij TeamWearTalent

Teamwear sportkleding bedrukken in Breda doe je dus bij TWT. Met teamwear sportkleding moet je denken aan shirts, broekjes, kousen, trainingsshirts, trainingsbroekjes, sporttassen, trainingspakken, sweaters én thermokleding. Deze verkopen we zelf ook allemaal van Uhlsport. Dit Duitse merk staat bekend om haar uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en behoort in onze ogen tot één van de beste sportmerken. Het is dan ook niet gek dat clubs uit de Duitse Bundesliga ook spelen in Uhlsport teamwear. Hierover lees je later in deze blog meer.

Wij bedrukken teamwear kleding standaard in twee kleuren: zwart en wit. Heeft u specifieke wensen? Neem dan gerust contact met ons op door een mailtje te sturen naar info@teamweartalent.nl. Bij TeamWearTalent is het mogelijk om namen en rugnummers op bijvoorbeeld een shirtje of trainingspak te drukken. Dit geldt eveneens voor clublogo’s of emblemen van sponsoren.

Onze showroom

Wilt u voor het sportkleding bedrukken in Breda eerst de kleding bekijken? Dat is mogelijk bij ons. Wij verwelkomen u graag onder het genot van een kopje koffie of thee in onze showroom. Deze is gelegen aan de Hazepad 10 unit 7, gelegen in Breda. Later in deze blog over bedrukkingen vertellen we je graag meer over deze prachtige stad uit Noord-Brabant.

Breda

Sportkleding bedrukken in Breda doe je dus, de naam zegt het al, in het Brabantse Breda. Deze stad ligt in het westen van Noord-Brabant en was in het verleden de hoofdstad van de Baronie van Breda. Hieronder vielen ook plaatsen zoals Roosendaal, Etten-Leur en Oosterhout. Breda telt momenteel meer dan 182.000 inwoners en behoort daarmee in grootte tot de negende gemeente van Nederland. Het is een echte sportstad. Zo heeft het enorm veel hockeyverenigingen en speelt NAC Breda in de Keuken Kampioen Divisie: de op één na grootste voetbalcompetitie van Nederland.

Levering

Wanneer u een bestelling plaatst zonder sportkleding bedrukken in Breda bij TeamWearTalent, zal de levertijd 3 tot 5 werkdagen zijn. Kiest u ervoor om het wél te laten bedrukken? Dan is de levertijd 7 tot 10 werkdagen. Het is bij ons eveneens mogelijk om zelf kleding aan te leveren die bedrukt moet worden. In dat geval is de levertijd, net als bestellen zonder bedrukking bij TeamWearTalent, 3 tot 5 werkdagen. Als het niet mogelijk is om u de kleding met- of zonder bedrukking binnen de tijd aan te leveren om welke reden dan ook, hoort  u het natuurlijk van ons.

Kosten van bedrukking

Een groot voordeel aan TeamWearTalent is dat wij geen instelkosten hanteren. Het is zelfs mogelijk om al vanaf 1 stuk te bedrukken! Een groot logo op A4 formaat bedraagt 6 euro, een klein embleem op bijvoorbeeld de borst of mouwen 3,75 euro. Een naam en rugnummer op het shirt bedragen 7,50 euro en een losse naam en/of rugnummer 5 euro. Voor alleen de initialen hanteren wij een prijs van 2,50. Let wel op: dit is allemaal op basis van één kleur. Kortom: goedkoop sportkleding bedrukken in Breda!

Menu

Als u onze website bekijkt ziet u dat wij verschillende categorieën op onze site hebben. Zo hebben we het kopje ‘lijn’, waar verschillende lijnen van Uhlsport staan. Verder is er een kopje met ‘kleding’ te zien. Denk aan jacks, korte broeken, lange broeken, polo’s, regenjassen, shirts, truien, jassen en sokken. Het is tevens mogelijk om hele tenue’s te bekijken, te kopen en eventueel te bedrukken. Ook voor accessoires en voetballen kunt u bij TeamWearTalent terecht. Tot slot verkopen we eveneens kleding voor keepers. Net als bij kleding voor de spelers kunnen we natuurlijk ook keeper sportkleding bedrukken in Breda.

Contact met TeamWearTalent opnemen

Als je vragen hebt over sportkleding bedrukken in Breda kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Dit kan op verschillende manieren. Allereerst is het mogelijk om ons per mail te bereiken via info@teamweartalent.nl. We beschikken eveneens over een contactformulier, welke te vinden is onder het kopje ‘contact’ op onze website Daarnaast zijn we ook telefonisch bereikbaar. Het telefoonnummer van TeamWearTalent is +31 6 54281631.  Als er niet wordt opgenomen bellen we u zo spoedig mogelijk terug.

Meer halen is minder betalen

Zoals onze naam al doet vermoeden verkopen wij teamwear. Dat betekent dat we kleding voor het hele team aanbieden. We hanteren dan ook de regel: meer halen is minder betalen. Koopt u tussen de 1 en 3 kledingstukken, ontvangt u 20% korting. 4 tot 6 artikelen betekent 25% korting en bij aanschaf van 7 tot 9 producten ontvangt u een korting van 30% procent. Bestelt u meer dan 10 kledingstukken? Dan geven u maar liefst 35% korting! Dit is natuurlijk inclusief sportkleding bedrukken in Breda.

Accessoires

Naast teamwear kleding en sportkleding bedrukken in Breda heeft TeamWearTalent nog veel meer te bieden. Denk bijvoorbeeld aan accessoires, zoals voetballen. Wist u dat sterren als Neymar, Kylian Mbappé, Edinson Cavani en Memphis Depay doelpunten scoren met ballen van Uhlsport? We verkopen circa 20 voetballen van het merk. Deze zijn in combinatie met ballentassen ideaal om aan te schaffen voor trainingen. Het is tevens een ideale wedstrijdbal. Zoals gezegd scoort Neymar wekelijks doelpunten in de Franse Ligue 1 met een Uhlsport voetbal. Daarnaast kun je bij TeamWearTalent terecht voor sporttassen. Deze kunnen net als de sportkleding allemaal bedrukt worden. Verder bieden we trolley’s aan, evenals rugzakken. Keepers kunnen tot slot hun handschoenen opbergen in een keepershandschoentasje.

Uhlsport

Zoals je eerder is deze blog van TeamWearTalent hebt kunnen lezen kun je bij ons Uhlsport sportkleding bedrukken in Breda. Uhlsport is in eerste instantie opgericht als keepersmerk. De bedoeling was dat zij met de keepershandschoenen van Uhlsport het beste uit zichzelf kunnen halen. Het merk staat nog steeds achter dit standpunt, maar heeft later ook sportkleding aan het assortiment toegevoegd. Inmiddels is het zo populair dat verschillende clubs uit de Duitse Bundesliga spelen in teamwear van Uhlsport. Doelmannen als Hugo Lloris, Anthony Lopes, Robert Zwinkels en Lars Unnerstall gebruiken de nieuwste keepershandschoenen van het Duitse label.

Partners van TeamWearTalent

TeamWearTalent heeft verschillende partners. Deze vallen allemaal onder Kopana. Allereerst kun je terecht bij Flekss.nl als je op zoek bent naar een buitenschoolse sportopvang voor je zoon of dochter. Naast sportkleding bedrukken in Breda is deze BSO eveneens gevestigd in de Noord-Brabantse stad. Daarnaast valt KeepersTalent onder Kopana, een keepersspeciaalzaak waar je alles kunt kopen wat een doelman nodig heeft. Bij KeepershandschoenenKopen.nl moet je zijn als je specifiek op zoek bent naar keepershandschoenen. Bij Glitterss.nl kun je terecht voor kleding en accessoires voor je pasgeboren kind. Je hebt hier de mogelijkheid om bijna alles te bedrukken met leuke glitters. Tot slot is Drukwerk93 een partner van TeamWearTalent: dé plek waar je kleding kunt kopen en bedrukken.

Wasvoorschriften

We geven je graag wat wasvoorschriften, want we kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Na het sportkleding bedrukken in Breda en het dragen ervan is het tijd om de kleding te wassen. We raden je aan om de kleding binnenstebuiten te wassen op maximaal 40 graden en deze niet in de wasdroger te stoppen. Als je je hier niet aan houdt bestaat de kans dat de bedrukking loslaat en dat wil je natuurlijk niet.

Sportkleding bedrukken in Breda doe je HIER

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *