Geen categorie

Sportkleding bedrukken in Breda

sportkleding-bedrukken-in-breda

Sportkleding bedrukken in Breda

Wilt u sportkleding bedrukken in Breda? Dan moet u ongetwijfeld bij TeamWearTalent zijn! Bij ons is het mogelijk om kleding voor het hele team of de vereniging/school te kopen en te laten bedrukken. Natuurlijk kunt u ook enkel de bedrukkingen aan ons over laten als u al de beschikking hebt over teamwear kleding.

Bedrukken bij TeamWearTalent

Teamwear sportkleding bedrukken in Breda doe je dus bij TWT. Met teamwear sportkleding moet je denken aan shirts, broekjes, kousen, trainingsshirts, trainingsbroekjes, sporttassen, trainingspakken, sweaters én thermokleding. Deze verkopen we zelf ook allemaal van Uhlsport. Dit Duitse merk staat bekend om haar uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en behoort in onze ogen tot één van de beste sportmerken. Het is dan ook niet gek dat clubs uit de Duitse Bundesliga ook spelen in Uhlsport teamwear.

Wij bedrukken teamwear kleding standaard in twee kleuren: zwart en wit. Heeft u specifieke wensen? Neem dan gerust contact met ons op door een mailtje te sturen naar info@teamweartalent.nl. Bij TeamWearTalent is het mogelijk om namen en rugnummers op bijvoorbeeld een shirtje of trainingspak te drukken. Dit geldt eveneens voor clublogo’s of emblemen van sponsoren.

Onze showroom

Wilt u voor het sportkleding bedrukken in Breda eerst de kleding bekijken? Dat is mogelijk bij ons. Wij verwelkomen u graag onder het genot van een kopje koffie of thee in onze showroom. Deze is gelegen aan de Hazepad 10 unit 7, gelegen in Breda. Later in deze blog over bedrukkingen vertellen we je graag meer over deze prachtige stad uit Noord-Brabant.

Breda

Sportkleding bedrukken in Breda doe je dus, de naam zegt het al, in het Brabantse Breda. Deze stad ligt in het westen van Noord-Brabant en was in het verleden de hoofdstad van de Baronie van Breda. Hieronder vielen ook plaatsen zoals Roosendaal, Etten-Leur en Oosterhout. Breda telt momenteel meer dan 182.000 inwoners en behoort daarmee in grootte tot de negende gemeente van Nederland.

Levering

Wanneer u een bestelling plaatst zonder sportkleding bedrukken in Breda bij TeamWearTalent, zal de levertijd 3 tot 5 werkdagen zijn. Kiest u ervoor om het wél te laten bedrukken? Dan is de levertijd 7 tot 10 werkdagen. Het is bij ons eveneens mogelijk om zelf kleding aan te leveren die bedrukt moet worden. In dat geval is de levertijd, net als bestellen zonder bedrukking bij TeamWearTalent, 3 tot 5 werkdagen. Als het niet mogelijk is om u de kleding met- of zonder bedrukking binnen de tijd aan te leveren om welke reden dan ook, hoort  u het natuurlijk van ons.

Kosten van bedrukking

Een groot voordeel aan TeamWearTalent is dat wij geen instelkosten hanteren. Het is zelfs mogelijk om al vanaf 1 stuk te bedrukken! Een groot logo op A4 formaat bedraagt 6 euro, een klein embleem op bijvoorbeeld de borst of mouwen 3,75 euro. Een naam en rugnummer op het shirt bedragen 7,50 euro en een losse naam en/of rugnummer 5 euro. Voor alleen de initialen hanteren wij een prijs van 2,50. Let wel op: dit is allemaal op basis van één kleur. Kortom: goedkoop sportkleding bedrukken in Breda!

Menu

Als u onze website bekijkt ziet u dat wij verschillende categorieën op onze site hebben. Zo hebben we het kopje ‘lijn’, waar verschillende lijnen van Uhlsport staan. Verder is er een kopje met ‘kleding’ te zien. Denk aan jacks, korte broeken, lange broeken, polo’s, regenjassen, shirts, truien, jassen en sokken. Het is tevens mogelijk om hele tenue’s te bekijken, te kopen en eventueel te bedrukken. Ook voor accessoires en voetballen kunt u bij TeamWearTalent terecht. Tot slot verkopen we eveneens kleding voor keepers. Net als bij kleding voor de spelers kunnen we natuurlijk ook keeper sportkleding bedrukken in Breda.

Sportkleding bedrukken in Breda doe je HIER

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *