Geen categorie

Sportkleding voor voetbalteams

sportkleding-voor-voetbalteams

Sportkleding voor voetbalteams

Wilt u nieuwe sportkleding voor voetbalteams bestellen? Wij van TeamWearTalent helpen u graag! We beschikken over trainingskleding, wedstrijdkleding, trainingspakken en nog veel meer teamwear van het inmiddels welbekende sportmerk Uhlsport. 

Voetbalkleding

Zoals gezegd verkoopt TeamWearTalent trainingspakken, trainingskleding en wedstrijdkleding. Maar we verkopen nog veel meer sportkleding voor voetbalteams. Voorbeelden zijn broeken, kousen, windjacks, regenjacks én sporttassen voor het hele team. Bovendien is het bij ons mogelijk om al deze producten te bedrukken met bijvoorbeeld spelerenamen en/of rugnummers. De logo’s van de club en eventuele sponsor(en) mogen uiteraard niet ontbreken en kunnen we er natuurlijk ook op drukken.

Uhlsport

Alle sportkleding voor voetbalteams die wij aanbieden op onze website en in onze showroom betreft kleding van Uhlsport. Dit Duitse merk werd eigenlijk opgericht als keepershandschoenenmerk, maar heeft grote stappen gemaakt door het aanbieden van sportkleding en is inmiddels zeer populair in binnen- en buitenland. Zo wordt er in de hoogste voetbalcompetitie van Frankrijk (Ligue 1) gespeeld met officiële Uhlsport ballen. Ook in Duitsland is het merk zeer populair. Diverse clubs uit de hoogste competitie van het land (Bundesliga) trainen en spelen namelijk ook in trainingspakken en wedstrijdoutfits van Uhlsport. Het merk is overigens ook vertrouwd bij doelmannen. Hugo Lloris van Tottenham Hotspur staat namelijk onder de lat met de nieuwste en tevens beste voetbal handschoenen van het label.

Materiaal

Sportkleding wordt altijd gemaakt met polyester. Het voordeel van polyester sportkleding is dat er kleine gaatjes in het shirt zitten, waardoor je minder snel gaat zweten en je wedstrijdshirt kunt sporten. Katoenen kleding is absoluut niet geschikt om mee te sporten. Als je katoenen kleding draagt, ga je ontzettend snel zweten en krijg je allemaal jeuk op je rug. Alle sportkleding van Uhlsport wordt gemaakt met hoogwaardig polyester materiaal.

Uitstraling

Een professionele uitstraling hebben is belangrijk tijdens voetbal. Zeker als je door de tegenstander serieus genomen wil worden. Onze sportkleding voor voetbalteams van Uhlsport dragen hier een steentje aan bij. De prijs-kwaliteitsverhouding is daarnaast ook nog eens uitstekend. In onze ogen zijn kleding van Uhlsport niet veel ‘minder’ dan bijvoorbeeld outfits van grote merken zoals Nike, adidas en Puma. Heeft u een iets lager budget dan is Uhlsport een uitstekend alternatief voor een mooie uitstraling.

Meer sportkleding

Naast sportkleding voor voetbalteams kun je bij TeamWearTalent ook terecht voor kleding voor andere sporten. Denk aan sporten zoals handbal, hockey, basketbal en korfbal maar bijvoorbeeld ook voor schaats(t)ers en wielrenners. We verkopen net als voetbalkleding ook trainingspakken, trainingstenue’s, wedstrijdtenue’s sporttassen en nog veel meer van desbetreffende sport.

Bedrukking

Bij TeamWearTalent heb je de mogelijkheid om alle sportkleding voor voetbalteams te laten bedrukken. Denk bijvoorbeeld aan een naam en nummer op de rug. Bovendien bedrukken we logo’s van de voetbalclub op de borst. Tot slot kun je er voor kiezen om emblemen van sponsoren op de borst en/of mouw te verwerken. De kosten voor alle bedrukkingen zijn te vinden onder het kopje ‘bedrukkingskosten’ onderaan de website. Hou er rekening mee dat alle prijzen op deze pagina zijn gehanteerd op basis van één kleur.

Volg ons op Instagram en Facebook

TeamWearTalent is ook te vinden op Instagram (@TeamWearTalent)! Alle sportkleding voor voetbalteams worden hier dagelijks geplaatst. Aan de hand van de staffel onderaan de desbetreffende foto kun je precies berekenen wat de kosten voor het artikel zullen zijn. Let wel op: deze prijzen zijn exclusief bedrukkingen. Winacties en kortingen zullen eveneens te zien zijn op onze Instagram pagina. TeamWearTalent zit tevens op Facebook. Een groot voordeel aan dit medium is dat we hier linkjes van het artikel kunnen plaatsen. Op Instagram is dit niet mogelijk.

Sportkleding voor voetbalteams kopen doe je HIER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *