Geen categorie

Sportkleding voor scholen in Breda

sportkleding-voor-scholen-in-breda

Sportkleding voor scholen in Breda

Sportkleding voor scholen in Breda bestellen doe je natuurlijk bij TeamWearTalent: dé specialist in teamwear! Lees in deze nieuwe blog alles over kleding die door leerlingen en docenten op scholen kunnen worden gedragen tijdens de gym.

Kleding voor de gym kopen

Wij hebben verschillende kleding van het inmiddels welbekende Duitse merk Uhlsport in ons assortiment. Shirts, broekjes, kousen, trainingsshirts, trainingsbroekjes, sporttassen, trainingspakken, sweaters en thermokleding vallen hier bijvoorbeeld onder. In het geval van gymkleding is enkel de aanschaf van een shirt en broekje voldoende. Hierdoor lopen alle leerlingen er netjes en hetzelfde bij. Sportkleding voor scholen in Breda kopen doe je dus bij TeamWearTalent!

Voordelen van TeamWearTalent

Bij de aanschaf van sportkleding voor scholen in Breda heeft u bij ons verschillende voordelen. Wij hanteren namelijk ‘meer halen is minder betalen’. Bestelt u tussen de 1 en 3 artikelen, ontvang u 20% korting, tussen 4 en 6 is 25% korting en  7 tot 9 producten betekent 30% korting. Als klap op de vuurpijl: bestelt u meer dan 10 artikelen dan is de korting maar liefst 35%! Een ander voordeel is de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding van een product. U betaalt voor kleding van Uhlsport namelijk net iets minder dan de grote sportmerken zoals bijvoorbeeld adidas en Nike.

Bedrukking van sportkleding

Bij het kopen van nieuwe sportkleding voor scholen in Breda is het bij TeamWearTalent ook mogelijk om deze te bedrukken. We kunnen bijvoorbeeld het logo van de school op de borst van het shirt verwerken. Daarnaast is het ook een optie om namen van leerlingen op de shirts te bedrukken, of bijvoorbeeld de namen van de klas erop te zetten. Als u specifieke wensen heeft als het gaat om de bedrukking van het sportshirt, sportbroekje of trainingspak kunt u altijd een mailtje sturen naar info@teamweartalent.nl.

Sportkleding voor scholen in Breda kopen doe je HIER

Alles is mogelijk bij TeamwearTalent

Neem contact met ons om te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Bent u van plan om voor de hele school kleding te bestellen? Dan kunnen wij onze prijzen meestal nog net iets scherper wegzetten. Wij hebben de beschikking over een eigen showroom in Breda. Onze showroom bevindt zich aan het Hazepad 15-8 in Breda (tegenover de schaatsbaan). Hier kunt u gelijk kennis maken met de kwaliteit van Uhlsport en de manier hoe wij kleding op een professionele manier bedrukken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *