Geen categorie

Sportkleding voor toernooien bestellen

voetbalshirt-geel-zwart

Ieder jaar in de maanden Mei en Juni is het weer zo ver. Duizenden samengevoegde voetbalteams gaan met elkaar de strijd aan op verschillende voetbal-toernooitjes. Bedrijfstoernooien, vriendenelftallen en scholen gaan met veel vertrouwen het veld op. Sommige elftallen hebben mooie voetbal-tenuetjes aangeschaft en weer andere teams lopen met allemaal verschillende sokken. Lees snel deze blog hoe jij voor weinig geld er tip-top kan bijlopen.

voetbalshirt-groen-uhlsport

 

 

Uhlsport Score Kit

uhlsport.score.kit.voetbalkleding

Bovenstaand voetbalsetje bestaat uit een shirtje en een broekje. De Uhlsport Score set is beschikbaar in vele verschillende kleuren en maten op teamweartalent.nl. Dit setje kost normaal gesproken voor junioren €30 en voor senioren €35. Als je bij TeamwearTalent.nl meer dan 10 stuks tegelijk besteld, ontvang je maar liefst 35% korting. Dat betekent dat je een compleet voetbalsetje van de beste kwaliteit voor €19,50 (inclusief BTW) kunt aanschaffen. Dat is geel geld. Wilt u de sportkleding van uhlsport graag met eigen ogen bekijken. Kom dan eens vrijblijvend langs naar onze showroom in Breda. (Hazepad 15-8). De koffie staat klaar.

Bedrukken van voetbalkleding

U kunt bij ons uw sportkleding bestellen voor lage prijzen. Ook is het mogelijk om uw eigen kleding aan te leveren, dat wij alleen het drukwerk voor u uit handen nemen. Onze medewerkers kunnen uw logo, tekst of rugnummer in 50 verschillende kleuren voor u bedrukken. Dit doen wij door middel van transfers. Hoe meer drukwerk u wenst. Hoe goedkoper wij uw sportkleding kunnen bedrukken. Klik hier om te bekijken welke bedrukkingskosten wij hanteren.

Goedkope trainingspakken bestellen

essential-trainingspak.uhlsport

Bestel dan absoluut de Uhlsport Klassieke trainingspakken. Bestel er 10 tegelijk en betaal slechts €26,50 per trainingspak. Dit goedkope trainingspak kun je ook heel goedkoop laten bedrukken bij TeamwearTalent.nl. De levertijd inclusief bedrukking is ongeveer 5 werkdagen. Wil je een spoedbestelling plaatsen. Dat kan ook. Dan kunt u het beste een e-mail sturen naar glenn@kopana.nl en u krijgt nog dezelfde dag een antwoord terug van Glenn van Peer.

TeamwearTalent.nl is onderdeel van KOPANA.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *