Voetbalkleding

Voetbalkleding voor amateurteams

voetbalkleding-voor-amateurteams

Voetbalkleding voor amateurteams

Ben je op zoek naar voetbalkleding voor amateurteams? Stop dan met verder zoeken! In deze nieuwe blog lees je alles over TeamWearTalent, bedrukking en onze social media kanalen.

Over ons

Je moet bij TeamWearTalent zijn als je op zoek bent naar teamkleding, zoals voetbalkleding voor amateurteams. We leveren trainingspakken, shirtjes, sokken, broekjes, winterjassen, vesten en nog veel meer. Deze kunnen allemaal bedrukt worden. Daarover vertellen we je later in deze blog graag meer. Alle sportkleding zijn van Uhlsport. Dit merk wordt vaak gekozen in het voetbal. Kleding van het Duitse label heeft een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en wordt zelfs door clubs uit de Duitse Bundesliga gedragen. Een groot voordeel aan TeamWearTalent is dat het al mogelijk is om vanaf 1 stuk te bestellen. Hoe meer je koopt, hoe hoger de korting is.

Bedrukking van voetbalkleding

Bij voetbalkleding voor amateurteams hoort natuurlijk bedrukking. Denk aan het logo op de borst, het embleem van de shirtsponsor in het midden, naam, rugnummer en initialen. De prijzen van de bedrukking variëren tussen 2,50 euro en 7,50 euro. Deze prijzen zijn gehanteerd op basis van één kleur. Wil je graag meerdere kleuren? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Je kunt overigens ook zelf kleding aanleveren die wij vervolgens bedrukken. De levertijd is normaal gesproken 5 werkdagen.

Social media

Als je op de hoogte wijl blijven van de nieuwste voetbalkleding voor amateurteams die wij toevoegen aan ons uitgebreide assortiment, volg ons dan op social media! Wij zijn actief op Instagram en Facebook. Dagelijks plaatsen wij de nieuwste artikelen en acties. Vanwege het algoritme kan het zijn dat je niet alle berichten te zien krijgt. We raden je dan ook aan om berichten te liken. Hierdoor zullen de berichten op Instagram en Facebook wél in je timeline verschijnen.

Bestel HIER voetbal kleding voor amateur teams

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *