Vetverbrandende yoga die je vandaag kunt doen
Wat willen de meeste mensen als het gaat om een yoga workout? Het komt echt allemaal neer op een ontspannende manier om je flexibiliteit te vergroten, spieren op te bouwen en tegelijkertijd vet te verbranden! Dit zijn de bewegingen die je thuis moet proberen!

Must-try: vetverbrandende yoga …
In plaats van op de loopband te springen en je hart naar buiten te rennen, probeer deze gemakkelijke, uitvoerbare vetverbrandende yogabewegingen die gemakkelijker zijn voor het lichaam maar resultaten opleveren!

Plank pose komt voor in vele vormen van lichaamsbeweging, en in yoga is het een belangrijke allround pose. De plank zorgt voor een volledige lichaamstraining en verhoogt de hartslag in slechts enkele seconden. Zorg ervoor dat de polsen recht onder de schouders zijn uitgelijnd en trek de schouderbladen van elkaar af. Betrek de quadriceps en de kern gelijkmatig, wat ervoor moet zorgen dat de heupen niet zinken of te hoog zitten. Probeer omhoog te werken om de pose 30-60 seconden vast te houden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *